tiistai 28. heinäkuuta 2015

Eesti Vabariik ja 40+40

Kesä kesä kesä kesä kesä .....

meni ohi ihan hujauksessa. Lomaa on kaks viikkoa jäljellä. Kaksi viikkoa. Mutta on ollu kyllä menoa ja meininkiä. Mun kesäkuulumiset tulee siis tässä;

Eesti. Oli huisia, äiti, isä, veli ja minä, Piritassa Tallinnassa. Siinä rannikolla on upeimmat auringonlaskut. Käytiin ensimmäisenä iltana syömässä siinä rannalla River -nimisessä ravintolassa ja suosittelen kyllä ehdottomasti, oli sairaan hyvää ruokaa ja tosi hyvä palvelu. Tuli shoppailtua taas ja syötyä namia mutta oli kyllä pirun kiva reissu. 

Juhlia. Rippijuhlat, joissa meidän "perheorkesteri" esiintyi ekaa kertaa. Synttärit x3, yhdet läksiäiset,  (>>> täällä!) ja yhdet 40+40 bileet täällä meidän kotona. Äiti ja isä siis täytti molemmat 40v ja me juhlistettiin niitä täällä kotona kaikkien laheisten kera laulaen ja syöpötellen. Sitten oli vielä yhdet synttärit ja meidän meksikolaisen hyvästely. 

Viimeiset 8 viikkoa on ollu vähintäänkin unohtumattomia. Vielä olis edessä yks stadinreissu, synttäreitä ja ystäviä, sitten se koulu taas alkaakin. Toisaalta harmittaa, mutta toisaalta oon innoissani kun pääsee taas rytmiin kiinni. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti